ÏKRAM

ÏKRAM Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 334 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ïkram. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 20:46 Kindermenu kipnuggets was weggegooid geld, friet en kipnuggets doe je niet in een aluminium bakje met deksel dicht, dat creëert vocht van binnen waardoor je de eten dus kan weg gooien eigenlijk. een tip!!
18 mei 2022 om 19:50 Had groente en saus apart besteld, maar ging mis. Na telefonische contact toch goed gekomen
7 mei 2022 om 17:01 Niet te eten de kapsalon
30 apr 2022 om 23:02 Heerlijk!!!!! En lekkere aardappeltjes. Wij gaan hier zekers weer bestellen.
30 apr 2022 om 20:55 Was niet lekker aardappels was te droog kip taai. Nooit meer bestellen
27 apr 2022 om 23:20 De bezorging was op tijd en vriendelijk. Kapsalon kip, is een aanrader. Iskender was ook goed. Kip dürüm was ook super goed en lekker. De börek vind ik normaal erg lekker maar dit keer was droog en smaakte oud. Volgende keer beter. Bedankt.
27 apr 2022 om 17:35 Het was heerlijk
23 apr 2022 om 21:29 3 broodjes kipdoner besteld, maar hebben alle 3 broodje salade gehad. Vlees moest je goed zoeken. Brood was duidelijk niet vers. Aardappelschijfjes droog. Drinken en de sausjes waren wel goed...
23 apr 2022 om 14:15 Doner smaakte goed, maar voor een donerbox van 7 euro was het een extreem kleine portie!! Niet meer dan 4 euro waard. Ook waren de aardappelschijfjes zacht en slap.
8 apr 2022 om 0:09 Heerlijk weer!